中国气象图书馆

2017年

  1. 2024年
  2. 2023年
  3. 2022年
  4. 2021年
  5. 2020年
  6. 2019年
  7. 2018年
  8. 2017年
  9. 2016年
  10. 2015年
  11. 2014年

第九期

  1. 第一期
  2. 第二期
  3. 第三期
  4. 第四期

“Tim在业务实践和科学认知两方面的经历,使他成为这个位置的理想人选。他意识到在NOAA、私人预报公司和学术界之间的至关重要的合作,能够有利于研究向预报业务的转化和提升国家天气预报能力。
发布日期 :2024-04-07  

  “Tim's mixture of operational expertise and scientific knowledge make him an ideal choice for this position. His understanding of the vital collaborations between NOAA, private forecasting companies, and the academic community can help foster the movement of research to operational forecasting and advance the nation's weather prediction capabilities. Furthermore, his knowledge of Earth system science and his ability to align that science with budget and programs will be essential to moving NOAA forward in the next few years.”

  “Tim在业务实践和科学认知两方面的经历,使他成为这个位置的理想人选。他意识到在NOAA、私人预报公司和学术界之间的至关重要的合作,能够有利于研究向预报业务的转化和提升国家天气预报能力。而且,他对地球系统科学的认知,以及他将科学与预算和项目结合起来的能力,对于未来几年将NOAA向前推进十分关键。”

——在经过长时间等待之后,美国总统特朗普终于做出了关于NOAA官员任命的提名,只是这次他并没有直接提名NOAA局长,而是先提名了之前局长热门人选之一的,在美国海军任职的海军少将Timothy Gallaudet博士担任NOAA“二把手”。这位在军队服役长达32年被称为Tim的海洋学者,至少得到了美国学界的欢迎,UCAR主席Antonio Busalacchi的上述表态比较积极。